Wie is kleurig Coaching?

Ik ben Ingrid Halman. Geboren en opgegroeid in de regio Eindhoven en sinds 2000 woonachtig in Breda.

Ik ben getrouwd en we hebben drie kinderen.

 

In 1999 studeerde ik af aan het HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Tijdens mijn derde studiejaar begon ik met werken in de Verslavingszorg. In 2001 maakte ik de switch naar Reclassering Nederland om in 2004 weer in de Verslavingszorg te gaan werken. In dat jaar werd ook onze oudste geboren en in 2005 nam ik ontslag om fulltime voor hem -en de twee andere kinderen die volgden- te gaan zorgen.

 

In 2010 startte ik mijn eerste webshop en in 2014 de tweede.

Het bleef echter kriebelen om als maatschappelijk werker aan de slag te gaan, maar een half 9 tot 5-werkplanning past niet bij ons drukke gezin.

 

Toen ik van de opleiding tot Kindercoach hoorde wist ik: ''dit wil ik: een praktijk voor (kinder-)coaching starten!''

Mijn HBO-diploma geeft hiervoor de stabiele basis, deze opleiding de verdieping.

 

In januari 2017 startte ik met Kleurig Coaching.

Een praktijk waarin ik mijn kennis van het maatschappelijk werk combineer met coaching. Een unieke, professionele hulpverleningscombinatie!

 

Lees hier wat ik voor jou kan betekenen, en hier en hier wat ik voor je kind aanbied.

 

Blijven leren en ontwikkelen vind ik belangrijk en zodoende ben ik nu bezig met de opleiding MBCT bezig. Dit staat voor Mindfulness Based Cognitive Therapie en is bij de meesten beter bekend als Mindfulness. Mindfulness zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in je vel zit.

Ingrid Halman, kindercoach en coach voor volwassenen.