Wie is Kleurig Coaching?

Ik ben Ingrid Halman en woon in Breda. Ik ben getrouwd en we hebben drie kinderen.

In 1999 studeerde ik af aan het HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Tijdens mijn derde studiejaar begon ik met werken in de Verslavingszorg. Ook werkte ik als maatschappelijk werker bij  Reclassering Nederland.

  

In januari 2014 startte ik met Kleurig Coaching.

Een praktijk waarin ik mijn kennis van het maatschappelijk werk combineer met coaching en begeleiding. Een unieke, professionele hulpverleningscombinatie! In 2020 startte ik met de HBO Bachelor Pedagogiek.

 

Gesprekken bij jullie thuis of op school zijn uiteraard ook mogelijk! 

 

Lees hier meer over kindercoaching, hier meer over de training Ik leer leren, hier meer over Pony Power voor Kids en hier meer over de workshops.

Ingrid Halman, kindercoach en coach voor volwassenen.